Restauranger

Höllviken har ett rikt utbud av restauranger. Här är några exempel.
Det finns även Thai, Indiskt, Kinesiskt, Pizzerior, Burger King, Subway med mera.

Delitorget

Delitorget är en del av ICA Toppen i Höllviken. Här kan ni handla såväl färska råvaror som färdig Take Away-mat. Men också sitta ner och ta ett glas vin på vår uteservering.

delitorget.se

Smokey Barbecue

Genom att kombinera äkta Texas Barbecue, traditionellt kolgrillat och mysig comfortfood ska Smokey Barbecue var en restaurang för alla. Vi jobbar med råvaror av hög kvalité och kombinerar detta med hårt, hängivet arbete, alltför att kunna erbjuda våra gäster god mat till bra priser. Smokey Barbecue är vackert beläget alldeles vid havet i Foteviken, Höllviken. Miljön hos oss är enkel och rustik med hög mysfaktor! 

smokeyfood.se

Millennium

Klassisk mötespunkt i byn. Ofta med livemusik under sommaren. En blandning av källarpub och kvarterskrog som bjuder på rustik
och vällagad mat – allt från husmanskost till lite lyxigare à la carterätter, tillagat av de bästa råvarorna och med
massor av kärlek.

millennium.nu

.

Strandtugg

Restaurang mitt på stranden i Kämpinge, i Höllviken. Sitt ute eller inne med en oändlig havsutsikt. På sommaren är det öppet varje dag med både lunch, middag och bar. Missa inte detta!

strandtugg.se

Barporto

På första parkett mot Öresund i Ljunghusens pittoreska småbåtshamn hittar du vår klassiska hamnkrog. Från lunch till sen kväll erbjuder vi vällagade rätter som både kan ätas på plats och tas med. På tallrikarna serveras främst fisk och skaldjur, allt från klassiska rätter till pasta. Du är självklart alltid välkommen till oss även för en kall öl, sommardrink eller glass när andan faller på.

barporto.se

NAMA

Nama  är en restaurang som uppmuntrar ett delande koncept när det kommer till mat på grund av dess unika förmåga att skapa starka och långvariga minnen. Kvaliteten och färskheten hos säsongsbetonade råvaror och det innovativa sökandet efter utstickande detaljer, blir ett gastronomiskt äventyr att minnas med nära och kära

namasushi.se

DA PAPA

Da Papa – en renodlad italiensk restaurang i hjärtat av Höllviken med fokus på de rena smaker och finaste råvaror det italienska köket har att erbjuda samt den omfamnande och familjära atmosfären. På Da Papa serverar vi stenugnsbakade napolitanska pizzor där allt från degen, som jäst i tre dygn till delikatesserna hanteras och väljs med stor omsorg. Hos oss hittar Ni läckra pastarätter, mindre och större rätter perfekta till att dela ackompanjerat av goda viner, italiensk öl eller fräscha drinkar.

dapapa.se